Étlap

Entradas / SNACKS

  • La barra de pan / Rustic pan baguette from „IPSOR” oven 950 HUF

    Rusztikus baguette “IPSOR” kemencéből

  • Selección de pan / Bread selection 1650 HUF

    Kenyér válogatás

  • Tabla de Jamones / Selection of Iberian ham and salami 4950 HUF

    Ibériai szalámi és sonka válogatás

  • Tabla De Quesos / Catalan cheese selection 4950 HUF

    Katalán sajt válogatás

  • Aceitunas mixtas / Olive selection 2250 HUF

    Oliva válogatás

  • Pimientos de Padron / Roasted padron pepper with “Sal De Ibiza” salt 2250 HUF

    Sült padron paprika “Sal de Ibiza” sóval

  • Pimientos de Padrón asados en salsa manchego / Padron peppers baked in Manchego sauce 3450 HUF

    Padron paprika manchego mártásban sütve

  • Bikini sándwich by Carlos Abellan / Iberian ham, Manchego cheese , True oil 2950 HUF

    Bikini szendvics : Iberico sonka, Manchego, szarvasgomba olaj

  • Sobrasada con miel de trufa / Spreadable Mallorcan sausage with truffle honey 2950 HUF

    Mallorcai kolbászkrém szarvasgombás mézzel

  • Tartar de salmón ahumado / Creamy smoked salmon tartare 2950 HUF

    Krémes füstölt lazac tatár

  • Pan Tumaca / Catalan tomato cream 2550 HUF

    Katalán paradicsomkrém

  • Ceviche de mejillones Santiago con puré de mango/ St. James shell cheviche with mango puree 3950 HUF

    Szent Jakab kagyló ceviche mangópürével

  • Variación de croquetas /Spanish croquetas variation 2950 HUF

    Spanyol krokett variációk

  • Tartar de setas / Spicy mushroom tartare 2550 HUF

    Fűszeres gombatatár

DEL MAR / FROM THE SEA

  • Pulpo a la Gallega / Grilled octopus with smoked pepper oil and potatoes 6950 HUF

    Grillezett polip füstölt paprika olajjal parázs burgonyán

  • Pescadito Frito / Fried Andalusian whitebait in smoked paprika flour 2450 HUF

    Sült andalúz apróhal füstölt paprikás lisztben

  • Gambas al ajillo / Gambas shrimp with garlic and chili 4950 HUF

    Fokhagymás chilis királyrák

  • Cazuelita de chipirones / Pan-fried baby squid 4950 HUF

    Patagóniai serpenyős bébi tintahal

  • Filete de atún rojo en costra de pistachos con salsa de pomelo / Red tuna steak in a pistachio crust with "salsa de pomelo" sauce 6850 HUF

    Vörös tonhal steak pisztácia crustában "salsa de pomelo" szósszal

GUARNICIONES / SIDES

  • Alcachofa al horno con tomate seco migas con / Grilled artichokes with sun-dried tomatoes and serrano ham 2550 HUF

    Articsóka aszalt paradicsommal serrano sonka morzsával

  • Colorida Chalota de coliflor con cebolla/ Grilled colorful cauliflower heads with onion jam 3250 HUF

    Színes grillezett karfiol fejek salotta hagymalekvárral

  • Patatas Bravas / Fried potato variations 2650 HUF

    Sült burgonya variációk

  • Espinacas con gorgonzola / Gorgonzola with spinach 2550 HUF

    Gorgonzolás párolt spenót

  • Champiñones al ajillo / Mushroom heads with garlic 2550 HUF

    Fokhagymás gomba válogatás

  • Ensalada de papaya / Papaya salad 2250 HUF

    Papaya saláta

DE TIERRA / OF EARTH

  • Chorizo al vino tinto / Red wine chorizo sausage 3250 HUF

    Vörösboros chorizo kolbász

  • Bife de vacio / Flank steak with “Mojo Verde” 5150 HUF

    Borjú flank “Mojo Verde” szósszal

  • Morcilla / “La Matanza” Spanish blood sausage 3750 HUF

    ”La matanza” spanyol véreshurka

  • Secreto / Iberico mangalica arm slice with “Salsa de Ajo” 4250 HUF

    Iberico mangalica steak “Salsa de Ajo” szósszal

  • Pato rosé con salsa de naranja / Rosé duck breast with orange sauce /Rozé 5450 HUF

    Kacsamell Sevillai narancs szósszal

POSTRES / DESSERTS

  • Churros 2250 HUF
  • Crema catalana 2250 HUF